Ce a făcut o chinezoaica pentru vizualizări: val de reacții negative și acuzații de cruzime deosebită

O vloggeriță chineză a declanșat o controversă majoră pe rețelele de socializare după ce a postat un videoclip în care ucide, dezosează și gătește un aligator de 90 de kilograme. Vloggerița Chu Niang Xiao He, cunoscută pentru videoclipuri legate de mâncare, a încercat să atragă atenția prin această acțiune șocantă. Cu toate acestea, clipul a stârnit o reacție puternică negativă și acuzații de cruzime față de animale. Mulți utilizatori chinezi au cerut interzicerea permanentă a ei de pe platforma Douyin.

Videoclipul o arată pe Chu Niang Xiao He spălând aligatorul, apoi procedând la uciderea, dezmembrarea și gătirea acestuia. Acest comportament a fost perceput ca fiind crud, și videoclipul a declanșat indignare pe rețelele de socializare.

Vloggerița a încercat să se apere, afirmând că aligatorul a fost crescut special pentru produse din piele și că urma să fie sacrificat oricum. Cu toate acestea, modul în care a procedat a atras și mai multă critica publicului.

De asemenea, s-a constatat că gătitul cărnii de aligator este ilegal în China fără aprobarea autorităților, ceea ce ar putea aduce și implicații legale vloggeriței. Aligatorii sunt protejați în China ca specie în pericol critic de dispariție.

Aceasta nu este prima dată când un vlogger este criticat pentru cruzimea față de animale, deoarece în trecut au existat și alte cazuri similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here