Catindatul lui Chirica, mai uriaș ca furnica

 

Poate ați aflat, din cearșafurile electorale de mușama, întinse pe sîrmele din oraș, că primarele ex-pesedist Chirica l-a susținut de zor, la recentele alegeri euro-parlamentăcioase, pe un băiet cu ochi bleu și epoleți de plotoner pitiți sub tricou, pe numele lui civil George Simion. E’zact, unionistul agitat de carton tricolor, care în ultimele zile de campanie zghera di mama focului contra ungurilor care ne cotropesc, fir-ar ei a’ naibii de bozgori …

Poate ați aflat și că băietu’ista, purtat de mînă prin tot orașul de piticul primărez Chiri’, a primit la urne un procent de tot rîsul, adică voturi cam cît să iasă șef de scară la un bloc mai măricel. Sau șef de tur la moara de vînturi.

Acu’, băietu’ ca băietu’, s-a descurca el mai departe cu unionismul lui de circ ieftin. Da’ primarele pitic, care are și dosar la DNA, și alegeri la anu’, a cam îmbulinat-o. I s-a văzut de la o poștă putirința electorală miicăă, miiică, cît sprînceana la furnică. Și cel mai rău e că au văzut asta și niște șefi de la SIE, și niște șefi de pe la partidele unde piticul primărez scheaună pe la uși.

Pe scurt, cine-o să mai piardă vremea cu un cadavru politic ambulant & penal …? Liviu Dragnea, stai la duș ,/ Că vine și Chiri’- acuș’ !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here