Câți bani încasa Rona Hartner pentru un concert

Pe data de 23 noiembrie, Rona Hartner, în vârstă de doar 50 de ani, a încetat din viață în urma unei lupte grele cu cancerul. Știrea tragică a fost primită cu șoc în mediul artistic, unde Rona își construise o carieră impresionantă. Cunoscută îndeosebi pentru rolul din filmul „Gadjo Dilo”, artista a devenit un simbol în domeniul muzicii țigănești, precum și în genuri diverse precum gospel și jazz.

Rona Hartner a avut o carieră demnă de admirat, obținând recunoaștere pentru contribuția sa la industria artistică. Încă din debutul în film, a reușit să-și croiască un drum notabil. În ultimul an, artista a dezvăluit că tariful său pentru un concert amplu se ridica până la 10.000 de euro, mai ales când era implicată trupa sa. Cu toate acestea, sublinia că era dispusă să cânte și gratuit, decizia depinzând de starea ei de spirit și de oferta primită de la impresar.

„Pot cere 10.000 de euro pentru un concert amplu, cu desfășurări de trupe, care să implice și acompaniamentul fanfarei mele, sau pot cânta gratuit, de ce nu? Totul depinde la mine de starea de spirit, dar și de propunerea primită de la un impresar la altul. Repet, depinde și de împrejurări, și de ceea ce se cere de la mine!

Una e atunci când mă pornesc cu fanfara mea din Franța, unde am cel puțin nouă colegi, și alta cu un taraf de patru muzicieni din România, cu care colaborez la diverse showuri. Prețurile mele variază, dar vă asigur că spectacolele mele nu lasă pe nimeni indiferent! Garantez asta!”, a declarat artista în urmă cu ceva timp pentru impact.ro.

Rona Hartner a fost una dintre cele mai apreciate artiste, iar tarifele sale pentru spectacole variau în funcție de diverse aspecte. Cu o contribuție semnificativă în muzica țigănească, gospel și jazz, artista lasă în urmă o amprentă puternică în lumea artistică, iar vestea pierderii sale a șocat comunitatea culturală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here