Câți bani câștigă, la 22 de ani, cea mai virală influenceriță de pe tiktok din România

Ana Maria Valentina Iorga, cunoscută ca fiind cea mai virală influenceriță de pe TikTok din România, a făcut dezvăluiri despre câștigurile sale lunare din activitatea online. Potrivit declarațiilor sale pentru cancan.ro, ea încasează minim 10.000 de euro pe lună în timpul verii și între 5.000 și 6.000 de euro în restul anului.

Iorga a subliniat că vara reprezintă un sezon de vârf pentru activitatea ei, iar veniturile sunt semnificativ mai mari în această perioadă. Cu toate acestea, și în afara verii, influencerița se bucură de câștiguri considerabile.

Despre modul în care cheltuiește banii, Ana Maria Iorga a mărturisit că este o persoană cheltuitoare și că se bucură de viață. Ea a menționat că se entuziasmează atunci când primește bani și că nu se abține de la a-și satisface plăcerile, inclusiv achiziții precum machiaje, haine, genți și produse de lux.

„Am spart mall-ul, machiaje, haine, genți. Oricum, costă cam 200-300 de lei pe zi să trăiești, doar să respiri, să fumezi o țigară, să bei un suc, acolo ești la 300 de lei”, a explicat influencerița.

Ana Maria Iorga a subliniat că, odată cu creșterea veniturilor, a investit în pasiunile sale, cum ar fi colecția sa de produse de la Louis Vuitton și achiziționarea de mașini. Aceasta a declarat că face banii pentru a se bucura de ei și că nu se abține de la nimic, exprimându-și bucuria de a călători și de a experimenta viața în plin.

Influencerița are o comunitate impresionantă de peste 200.000 de fani pe TikTok și urmează să apară în lungmetrajul „BUZZ HOUSE THE MOVIE,” programat să fie lansat în cinematografe începând cu luna aprilie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here