Cartierele „Alexandru cel Bun” şi „Mircea cel Bătrân” rămân, miercuri, 22 mai, fără apă. La fel se va întâmpla şi cu utilizatorii alimentaţi de la Staţia Şorogari

Miercuri, 22 mai a.c., ApaVital va întrerupe timp de 10 ore furnizarea apei pentru înlocuirea unor vane de aspiraţie şi reparaţii în mai multe cartiere ale municipiului Iaşi.

Apa potabilă va fi întreruptă, mâine, 22 mai a.c., timp de 10 ore, în intervalul 8.00 – 18.00, pentru o serie de lucrări programate la Staţia de pompare Cerna. Cele mai afectate vor fi imobilele mai înalte de patru etaje. Furnizarea apei va mai fi sistată şi clienţilor ApaVital de pe străzile Nouă, Zorilor, Nicolae Costin, Spital Paşcanu, De Nord şi Dragoş.

”În vederea înlocuirii unor vane de aspiraţie la Staţia de pompare Cerna, operaţiune determinată de gradul de uzură ridicat al acestora, miercuri 22 mai 2013, în intervalul orar estimat 08.00 – 18.00, furnizarea apei va fi întreruptă către utilizatorii de la blocurile mai înalte de P+4 din cartierele Alexandru cel Bun şi Mircea cel Bătrân.

În scopul montării unui debitmetru în Staţia de pompare Şorogari, miercuri 22 mai 2013, în intervalul orar estimat 10.00 – 16.30, furnizarea apei va fi întreruptă către utilizatorii de pe străzile Nouă, Zorilor, Nicolae Costin, Spital Paşcanu, De Nord şi Dragoş. Lucrarea face parte din proiectul „Modernizarea sistemului de alimentare cu apă din oraşul Iaşi – Bazine Şorogari”, realizat cu fonduri de la Uniunea Europeană”, se arată în comunicatul remis de ApaVital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here