Campionat de șah și expoziție de ceramică la Palas

Atriumul Palas Mall va găzdui miercuri, 29 mai 2013, în intervalul orar 16.00 – 19.30, Campionatul de şah pe echipe pentru grădiniţe. Evenimentul este organizat de Asociaţia Judeţeană de Şah Iaşi, ca parte a programului „Şah în Grădiniţă şi în Şcoală”.

Peste 120 de preşcolari vor fi grupaţi în echipe de câte trei, doi băieţi şi o fată, şi vor concura pentru titlurile de cei mai iscusiţi jucători de şah. Concursul se va desfăşura în sistem elveţian, de şase runde, timpul alocat fiecărui jucător fiind de 15 minute. Spiritul competiţional al copiilor va fi răsplătit cu premii atractive: cupe, medalii, diplome şi multe alte surprize.

Amatorii de mişcare şi distracţie se pot înscrie la „Family Olympics”, până pe 2 iunie, la standul amplasat în zona food court, din Palas Mall. Acest festival al sportului, care include baschet, fotbal, karate, zumba, flotări, tir cu arcul, tenis sau badminton este organizat de Asociaţia 11 Even şi se va desfăşura în perioada 3 – 8 iunie.

Participanţii se vor destinde în cadrul competiţiilor interactive pentru toţi membrii familiei şi se vor putea implica la strângerea de fonduri pentru organizarea taberei „Temerarii”, destinată copiilor şi tinerilor supravieţuitori ai cancerului.

Până pe 12 iunie, iubitorii de frumos pot admira expoziţia de sculptură şi ceramică de mari dimensiuni „Culoarea formei”, prezentată de Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi. Vernisajul va avea loc pe 29 mai, de la ora 15.30, în zona pavilionului muzical din Parcul Palas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here