Câinele vameș Alegro a capturat peste 14.500 pachete de țigări

Inspectorii Direcției Regionale pentru Accize și Operațiuni Vamale (DRAOV) Iași au capturat ieri 291.300 de țigarete de contrabandă, găsite cu ajutorul câinelui Alegro. „Câinele antitabac” a acționat la Biroul Vamal Siret iar țigările au fost descoperite în trei mijloace de transport.

Într-un Mercedes Sprinter, înmatriculat în Ucraina, au fost găsite 14.000 de pachete de Viceroy, ascunse într-un locaş special amenajat prin dublarea unui perete a microbuzului. Alte 400 de pachete de țigări au fost găsite într-un locaș amenajat în podeaua unui VW Golf, înmatriculat în România. A treia captură a vizat 165 de pachete de țigări ascunse în filtrul de aer al unui VW Passat, înmatriculat tot în România.

„Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a mijloacelor de transport care aveau modificări structurale în vederea introducerii frauduloase pe teritoriul României a ţigărilor de contrabandă”, a declarat Liana Barbu, purtătorul de cuvânt al DRAOV Iași.

.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here