Cadavrul unui român dispărut de patru ani a fost găsit și identificat în Italia. PATRONUL SĂU îi ascunsese TRUPUL NEÎNSUFLEŢIT

Cadavrul unui bărbat de origine română, dispărut de patru ani, a fost găsit și identificat în Italia, relatează La Republica.

Anchetatorii au stabilit că cetățeanul român a murit în 2009 pe un șantier din apropiere de Torino și a fost îngropat de patronul companiei la care lucra fără acte, la o groapă de gunoi, informează b1.ro.

 

Bărbatul, Mihai I., în vârstă de 45 ani, era dat dispărut de patru ani. Cazul a fost redeschis de anchetatorii italieni în urmă cu câteva luni, după ce au primit o sesizare făcută prin Interpol. Cadavrul acestuia a fost găsit acum câteva zile într-o groapă de gunoi, în apropiere de Torino.

 

Se pare că bărbatul se angajase ca zidar, fără acte. În iunie 2009, el a căzut de pe o schelă și a murit. Patronul, alături de un complice, au ascuns trupul neînsuflețit de teama autorităților, românul lucrând în ilegalitate.

 

Cadavrul românului a fost identificat prin teste ADN.

 

Patronul și complicele său au fost puși sub acuzare pentru omor prin impudență și ascunderea cadavrului. Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here