BREICHINGI NIUZ ! Vin rușii !!! Rusia, IMPLICATĂ în preluarea prin forță militară a Rusaliilor ! CSAT și Sinodul BOR au creat o celulă de criză !!!

Cu puțin timp în urmă, canalul TV american de știri WCNN News a difuzat o știre șocantă, care aruncă în aer armistițiul politic fragil instaurat după recenta întîlnire Biden-Puțin.

Conform unor surse confidențioase de la Moscova, citate de WCNN, Rusia a pus în aplicare, în Romînia, un plan secret de preluare prin forță armată a Rusaliilor, continuînd astfel agresiunea revanșardă începută prin anexarea militară a Crimeei și conflictul separatist din zona de Est a Ucrainei.

Sursa citată afirmă, sub protecția anormimatului, că operațiunea specială, declanșată ieri, în Sîmbăta Morților, are drept pretext juridico-propagandistic și teologic comuniunea onomastică dintre Rusia și Rusalii, precum și ortodoxeala comună a majorităților din cele două țări. După ce anexarea militară a Rusaliilor va fi terminată, Vladimir Putin va invoca, conform sursei citate, dreptul istoric al Rusiei asupra Rusaliilor și statutul Moscovei de ,, Nou Bizanț ,,.

După difuzarea acestei știri, președintele Klaus Joianis și patriarhul Daniel Ciubotea au convocat de urgență o ședință comună a Consiliului Susprem de Apărare a Țării și a Sinodului Bisericii Ortodoxe Romîneze, pentru a evalua graviditatea situației și a lua primele măsuri de respingere a agresiunii rusești. Surse din CSAT au declarat că patriarhul Daniel era echipat în sutană kaki, de camumflaj, cu cască militară din aur de 25 de carate, iar președintele Joianis avea în buzunarul de lîngă rever o iconiță cu Sfîntul Gheorghe Hagi, biruitorul Argentinei.

Prima decizie a CSAT este proclamarea stării de urgență marțiane  & teologice și a prezidentului Joianis ca kaizer marțial, precum și instituirea președinției rotative, alternative și  continue, biumviratul Jonanis-Ciubotea urmînd să facă cu schimbul, cîte opt ore, în scaunul de președinte-kaizer marțial.

Din celula de criză înființată cu ocazia ședinței CSAT – BOR fac parte, alături de premierul Cîțu, epliscopul-viciar de Huși Corneliu Doseanul, popa Pornohaci, precum și Raluca Turcan, care a studiat la Moscova și cunoaște dedesupturile trupelor speciale ale patriarhiei ruse.

Surse apropriate de directorul SRI, Edward Grieg Hellvig, au declarat pentru WCNN News că printre complicii serviciilor religioase secrete rusești se numără fostul ministru de interne Ioan Rus, liderul PNL Iași Lucian Rusu, fost secretar de stat, precum și cîntăreața de origine rusă Marina Voica, despre care Edi Hellvig ar fi afirmat, într-un cadru militar restrîns ( două mese) că e colonel al GRU ( Grupul de Reflecție Umbroasă), fiind reactivată special pentru atacul asupra Rusaliilor, după decenii de ,, conservare ,,.,, Nu vă lăsați păcăliți de babele care vă cîntă în strună și în strană, rușii sînt mai perfizi ca șarpele diavolesc din Grădina Raiului sau de la Grădiștea ,, , a precizat Edi Hellvig.

Solicitat să comenteze agresiunea fără precedent a Rusiei, arhiepliscopul Constanței, Inconstanței și Constantei lui Planck, Teodosnie Cabotineanul, a declarat : ,, Vă dați seama ce ne așteaptă…?!!! Rușii vor nu doar să ne vaccineze cu vodcă, dar vor să ne și boteze cu vodcă.!!! La fel va fi și cu agheazma ( agheazma mare – 100 de mililitri, sau grame, cum se zice tradițional, în popor, iar agheazma mică – 50 ml / g). În loc de nafura pentru împărtășanie ne vor băga pe gît icre negre, iar Mercedesurile arhiereilor vor fi înlocuite cu tigăile alea de Volga !!! Doamne-ferește !!! Oare de asta s-a chinuit pe cruce Mîntuitorul ?!!! De asta a dat Hagi golul acela antologic, la Campionatul Mondial din America ? De asta am turnat eu la Securitatea lui Ceaușescu, la fel ca sute de preoți patrioți ? Nu, zaieț, pagadi ! „, a încheiat ierarhul BOR.

Surse din cadrul SIE au declarat că ultimele cuvinte ale arhiepiscopului sînt, de fapt, codul de declanșare, pe teritoriul Rusiei, a operațiunii secrete romînești de ripostă contra agresiunii putiniste. Conform planului secret, elaborat din epoca lui Ștefan cel Mare și actualizat de strategii SIE, Vladimir Putin va fi atras cu pălincă de 70 de grade și slănină afumată, plus o grupă folclorică de măicuțe de la mănăstirea de taici Noul Secu.

URMĂRIȚI-NE, PENTRU A AFLA CUM A DECURS CONTRAATACUL SECRET ROMÎNEZ !

Edi, ai legătura!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here