Breaking Doi dintre suspecții crimei din Sibiu, depistați în Marea Britanie

Poliția Română a reușit să localizeze și să identifice doi bărbați de 35 de ani, suspecți în cazul crimei din Sibiu, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în Scoția și Irlanda de Nord. Acești doi suspecți, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță, au fost găsiți datorită cooperării internaționale dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța și Republica Irlanda, partenerii externi oferind informații cheie către Poliția Română.

Informațiile au fost transmise instanței pentru schimbarea termenului inițial de arestare, iar în urma acestui demers, pe numele suspecților au fost emise mandate de arestare preventivă și mandate internaționale de arestare. Autoritățile române au transmis aceste mandate autorităților din Regatul Unit pentru punerea în aplicare a arestărilor.

În ciuda acestei evoluții, Poliția Română continuă eforturile pentru a localiza al treilea bărbat bănuit în acest caz. Incidentul a avut loc în noaptea de 6 noiembrie, când un om de afaceri din Sibiu a fost atacat și torturat în propria casă, decedând a doua zi la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here