Boss am fost, gheboss mă fac!

După facultatea făcută zi și noapte, consecutiv pasiunii pentru transformatoarele vechi vândute la preț de supersonice cu motoare pe GPL, fostul ministru, deputat și prieten al multora ce și-au înmulțit numărul de zerouri de după cifre, recte dom Relu, vrea să revină în actualitatea contemporană, dar nu oricum, ci cuplat la circuitul banilor din natură, ce trece prin Roznovanu și mai apoi ia destinații necunoscute sau cunoscute și nedovedite de cei de la DNA.

Recent, nu demult și foarte posibil și-n viitorul apropiat, domnia sa poate fi întâlnită de doritorii de autografe/poze/pupături și-n sediu partidului cu săgeată, și-n biroul junelui edil și baron de vis a vis de Mitropolie, ba și prin Casa Pătrată la o șuetă periferică biroului ocupat efemer de distinsul dom Maricel. Motivul?

Dușmanii de clasă, potrivnicii, ciudoșii ocupanți ai scaunelor de la Cultură, care nu vor să-i dea avize pentru construcțiile de blocuri din zonele protejate din urbe, l-au scos din zona de confort și l-au împins la acțiune, mai cu seamă că la butoare este domnu Orban, gata să-i ofere o mână de ajutor cu piciorul.

Așa că dom Relu caută să-și planteze un favorit, pe linie de biznis, plin de cultură, în circuitul avizelor cu pricina, ba chiar gândește mai departe – oare cât să ceară pentru o astfel de țidulă dacă cineva se-mpiedică de-un așa prag?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here