Bomba atomică cu Botez moale

Viceprimarul ALDE-ist Radu Botez a anunțat că-și face adăpost anti-atomic, zice presa bahluieză. În traducere pentru liberalul Costică Șerban : “anti-atomic “ nu înseamnă că o să se lupte cu atomii, ci că vrea să se apere de o bombă / rachetă atomică / nucleară.

Cred că insipidul tăricenist vosganianic se pripește, cheltuind o grămadă de bani pe betoane groase și instalații scumpe. La cît de inutil și neînsemnat e Radu Botez, în caz de război nimeni n-o să piardă timpul cu el, așa că o să-l ocolească și dronele-muscă, d-apoi vreo rachetă apocaliptică cu rază mare de acțiune.

Prin urmare, afaceristul din primărie ar putea băga banii, mai degrabă, într-un biznis anti-atomic cu cheltuieli minime și profit uriaș : “ Rezervația anti-atomică Radu Botez “. Adică un gard și niște colibe. Știind că acolo e viceprimarul ieșean, ăia cu bombe atomice or să creadă că pe-alături sînt tot niște inutili ca el, deci n-o să bombardeze în veci zona. Așa că pacea și liniștea sînt garantate. Plus profitul baban și stăpînirea lumii, după apocalipsa nucleară.

E drept, civilizația boteziană care va urma o să aibă miros de naftalină și un ciocălău drept lider. Da’ acuma, între vosganieni, botezieni și marțieni, mai stai să alegi … ?

Lucian Postu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here