Bogdan Mihalachi (Refill Zone) – sfaturi pentru întreținerea imprimantelor și a accesoriilor

Imprimanta nu este deloc un dispozitiv simplu de depanat. Erorile care apar pot ține și de partea software și de partea hardware, există multe tipuri de defecțiuni care nu sunt specificate în cărțile tehnice pentru că pot apărea în urma unui mix de erori nemaintâlnit în condiții de laborator. O bună parte dintre erorile întâlnite de utilizatorii obișnuiți țin de cartușele prost întreținute și folosite în condiții improprii. Cartușele imprimantelor au în general o viață scurtă dacă avem foarte multe de imprimat și le folosim excesiv, fără să ținem cont de reguli de bază în privința imprimărilor. Cum întreținem cartușul de la imprimantă și când trebuie să îl schimbăm sau să îl încărcăm aflăm de la Bogdan Mihalachi, antreprenorul din spatele RefillZone.

  1. Cum a luat naștere RefillZone? 

RefillZone a luat naștere ca urmare a dorinței de a avea propria afacere. A fost o oportunitate când un prieten care era deja în domeniu mi-a zis că vrea să se reprofileze și a decis să îmi vândă mie afacerea și know how-ul despre incărcări cartușe. Îmi place să cred că voi reuși să duc afacerea cu incărcări cartușe la un alt nivel și am început cu reorganizarea și renovarea spațiului de lucru și întâmpinare clienți deoarece acolo voi sta mare parte din zi și nu numai eu cât și clienții trebuie să fie primiți într-un spațiu plăcut chiar dacă doar lasă cartușul și se întorc după el când este încărcat. A urmat reclamă care din punctul meu de vedere e cel mai important lucru într-un business și am reușit să fac o reclamă vizibilă din 3 unghiuri. Un alt aspect important a fost numărul de telefon, am dorit ceva să fie ușor de reținut și de asta am ales numărul 0761.003.003 la care pot fi găsit oricând și pot oferi și asistență dacă e cazul.

  1. Ce fel de servicii și produse oferiți?

Oferim servicii de incărcări cartușe laser cât și cartușe pentru imprimantele ink jet (cerneală) dar și asistență cu privirea la achiziționarea unei imprimante, service pentru imprimante atât hardware cât și software, consumabile ce țin de imprimante laser, vindem cartușe cu toner sau aducem pe comandă.

  1. Cum întreținem cartușul de imprimantă că să aibă o viață cât mai lungă?

Cartușele de imprimantă sunt cu cerneală și cu toner. Cele cu cerneală trebuie încărcate mai des deoarece au un volum mai mic de printare (100-200 pagini). Ele trebuie folosite regulat, cel puțin odată pe săptămână altfel riscă să se înfunde prin uscarea cernelei. Când se scot din imprimantă în vederea încărcării trebuie ținute în hârtie și nu în șervețel sau alte recipiente și ținute separat cel negru de cel color.  Cele cu toner sunt pentru volum mai mare de printare și pot fi de la 1000 de pagini printate până la peste 10 mii de pagini la o singură încărcare. Recomandat la cartușele cu toner este să fie transportate în pungă neagră pentru a nu fi expus cilindrul la lumina timp îndelungat deoarece este fotosensibil. Odată la 3 incărcări trebuie schimbat cilindrul pentru o calitate de printare mai bună și o viață mai îndelungată a cartușului. Folosim toner identic cu cel cu care vine cartușul din fabrică și din acest motiv calitate printului este foarte bună după încărcare.

  1. Ce planuri de viitor aveți?

Pentru viitor ne dorim să oferim servicii de colectare a cartușului direct de la birou pentru a fi cât mai comod pentru client să își încarce cartușul fără a se mai deplasa la sediul nostru din Târgu Cucu, cât și o creștere a numărului de cartușe încărcate și că orice antreprenor doresc creșterea cifrei de afaceri.

  1. Ce sfaturi aveți pentru cei ce vor să pornească o astfel de afacere? 

Este foarte multă muncă în orice afacere nu doar în cea de încărcări cartușe dar atâta timp cât îți place ceea ce faci și te dedici, nu ai cum să nu reușești în ceea ce îți propui, indiferent de domeniu de activitate, așa că va recomand să va faceți curaj și să va urmați visul!

Contact:

Telefon: 0761.003.003

Facebook: https://www.facebook.com/RefillZoneIasi/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here