Blonda de la Drept a luat viața… în piept

Săptămâna aceasta avem de-a face cu un caz clasic de pițiponceală. Duduța în cauză se intitulează Andra Geanina Rusu, are vreo treizeci și ceva de primăveri și se trage din Târgu Neamț. După terminarea liceului, felina a luat calea Iașului unde a studiat Dreptul la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, apoi a luat un master în Științe Penale și Criminalistică, la aceeași universitate. După câteva încercări nereușite de a intra în Barou și la INM(unde a eșuat cu un rezultat rușinos), blonda de la Drept a reușit să devină avocat stagiar în toamna anului 2014. Uraa!

Pe contul de Facebook, pieptoasa blondă zice că s-a mutat la București în anul 2015 și că locuiește acolo și în prezent. Totuși, în 2017 era în Neamț, unde pica la un concurs pentru ocuparea funcției de Consilier Juridic în Cadrul Unității de Implementare a Proiectelor, Direcția Proiecte și Programe de Dezvoltare Județeană. Perseverentă din fire, pieptoasa noastră a mai susținut un concurs pentru ocuparea funcției de Consilier Juridic la DGASPC Neamț, de unde a ieșit victorioasă. Gurile răutăcioase din târg spun că blondina a beneficiat de ajutorul șefului CV Neamț, nimeni altul decât nenea Arsene, celebru pentru șosetele din filmări XXX, care pare-se că se pierde când vede domnișoare cu creierul și pieptul dezvoltat. Oricum, noi nu credem așa ceva. Geani sigur a câștigat pe barba ei.

Domnișoara Rusu pare desprinsă din capodopera cinematografică “Blonda de la Drept”: o gramadă de roz, silicoane corecte, cățeluș, poșete, poze cu BMW-uri, selfie-uri la Loft, Nuba, încălțări “vulgare” etc. În prezent sexy-Geani este consilier juridic la Ministerul Mediului. Așa da!

Andrei VILICHE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here