Bianca Drăgușanu se va implica în politică: ‘N-a fost unul care a făcut ceva pentru țara asta’

Bianca Drăgușanu și-a exprimat frustrările cu privire la situația din România, criticând dur atât politicienii cât și președintele Klaus Iohannis. Vedeta a declarat că nu a existat niciun lider care să lase o amprentă pozitivă asupra țării și și-a exprimat dezamăgirea față de actuala stare a națiunii.

„Abia aștept să vină alegerile. Eu, care n-am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maximum. N-a fost unul care a făcut ceva pentru țara asta, care a fost ales și a lăsat ceva în urma lui”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Ea a recunoscut că, deși nu are obișnuința de a se implica în politică, intenționează să se implice activ în viitoarele alegeri. Bianca Drăgușanu a susținut cele spuse de Dana Budeanu, afirmând că a fi român nu mai este o mândrie, ci mai degrabă o problemă. Criticile au inclus și parada militară, despre care a întrebat retoric ce relevanță are și a sugerat să fie făcut un video pentru cei implicați în paradă.

„Dana Budeanu. Tot ce zice femeia asta asumată… jur că are dreptate! Trăim într-o țară în care să fii român nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce parada? Pentru ce aveți nevoie de pregătiri pentru paradă? Ce vreți să ne arătați, cât de rău stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai ales o dată. Vreau să faceți un video în care să le spuneți ceva celor care se implică în paradă.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

În plus, vedeta a criticat dur traficul din București, afirmând că cei care conduc în oraș pierd inutil mult timp la volan și că trăind în București, poți să-ți pierzi „jumătate din viață în trafic”. De asemenea, a adresat cuvinte dure președintelui Klaus Iohannis, sugerând că acesta nu a adus beneficii țării și că nu îl apreciază, în ciuda faptului că mama sa este fană a acestuia.

„Dacă trăiești în București, poți să-ți pierzi jumătate din viață în trafic. Stai efectiv, rupi Instagramul, TikTok-ul, și aștepți să treacă timpul. Se merge cu 2 km/h…”, a mai spus vedeta.

1 COMENTARIU

  1. De asta data,numita Bianca Drăgușanu chiar are perfecta dreptate și chiar o felicit pentru intenția sa de a se implica în politică,de a contribui la rezolvarea problemelor oamenilor,căci actualii guvernanți ,fie sunt incompetenți și hoți,fie nu.i duce mintea ,fiind chiar …prosti de.al binelea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here