Bătăuşul Alexandrei Stan, cercetat de DNA

Unde dai şi unde crapă!… Managerul Marcel Prodan va da socoteală direct procurorilor DNA după ce Alexandra Stan l-a reclamat pentru şantaj cu lovituri violente, revendicând sume importante.

Din cauza gravităţii faptelor, dosarul penal întocmit în urma plângerii artistei a fost transferat imediat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Apărătorul Alexandrei Stan, avocatul Marius Nadă, a confirmat, pentru „ring”, cercetarea lui Marcel Prodan de către procurorii anticorupţie: „Dosarul a ajuns la DNA, lucrurile sunt mult mai serioase. DNA nu instrumentează doar cazuri al căror subiect pasiv e statul. Pot fi şi persoane fizice păgubite prin anumite infracţiuni care să atragă competenţa DNA”.

„Evident că este vorba despre bani”

Totodată, avocatul cântăreţei susţine că ancheta aflată în derulare ar putea fi afectată dacă informaţii din dosar ar fi făcute publice acum. „Nu vă pot dezvălui date concrete, şi anume de ce dosarul a plecat la DNA, care a fost criteriul şi aşa mai departe… Dar sunt mai multe chestiuni care au atras competenţa DNA încă de la începutul cercetărilor şi nu de acum. Evident că e vorba de nişte sume de bani de care se leagă întreaga situaţie de fapt. Sunt chestiuni care, într-un fel sau altul, dacă s-ar afla în momente neoportune, nu ar face bine anchetei în derulare”, ne-a precizat avocatul Marius Nadă. Mai mult aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here