Baronul PNL de la Bârnova pregătește pomenile electorale. Primarul Mihai Bălan a pus angajații din Primărie să facă sute de pachete cu zahăr, ulei, biscuiți – FOTO, VIDEO

 

Prim

arul PNL de la Bârnova se folosește de angajații primăriei pentru a pregăti pomeni electorale oamenilor din localitate. Liberalul Mihai Bălan a dispus unor angajate din primărie să pregătească pachete cu ulei, zahăr și alte produse la Căminul Cultural din comună, pachete care urmează să fie distribuite în Bârnova. ”Activitatea” de sortare și pregătire a pomenilor electorale era păzită de un polițist local din subordinea primăriei condusă de baronul Mihai Bălan.

Consilierul local George Tincu i-a suprins pe angajații primăriei cum pregăteau pachetele în Căminul Cultural. Consilierul local a avut uns chimb de replici cu angajatele care sortau pachetele, nemulțumite că au fost suprinse asupra faptului.

E un spațiu public, un spațiu unde ar trebui să desfășurm activități culturale, nu să pregătim pachete electorale, o mită electorală în campanie. Cu pungile astea vrea Mihai Bălan să câștige. Doamnele în timpul serviciului fac pachete electorale! Dacă aceste pachete electorale fac parte din fișa postului, foarte bine. Au fost cumpărate de la Selgros, din banii noștri, pentru campania electorală. La cei care nu vor pachete se duc bani, 250 lei pe vot”, a spus George Tincu, într-o postare pe Facebook.

Angajata primăriei i-a cerut acestuia să plece din Căminul Cultural și apoi a închis repede ușa cu cheia pentru a nu se mai filma înăuntru.

Tone de ulei,, conserve biscuiți. Pachetele duse cu poliția locală și cu angajați la fiecare poartă. Căminul cultural e plin de pomeni electorale, oamenii merg prin noroaie, nu avem școală, grădiniță, creșă, nu avem utilități. Dar a pregătit pomeni electorale, poate îi convinge să își vândă votul, să își vândă viitorul”, a mai spus George Tincu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here