Băgați-l în dubă pe dobitocul Vela

despre noii politruci, care duhnesc a ceaușism liberaloid

 

Cînd ultimul ministru de interne al lui Ceaușescu, Tudor Postelnicu, a spus ( în fața instanței de judecată ) ” Am fost un dobitoc ” , nimeni nu-și închipuia că va avea urmași liberali mai penibili și mai dobitoci decît el. Marcel Vela, de exemplu.

Fostul ministru comunist al milițienilor are cel puțin două motive de a fi fost mai puțin idiot decît fostul lăutar Vela : a activat într-un sistem dictatorial, nu într-o democrație, apoi și-a recunoscut public statutul de dobitoc cu funcție mare în stat.

În schimb, ex-lăutarul Vela se crede/ne este vîndut drept mare democrat și reformator al patriei, apărător al poporului și scut al progresului. Pe cînd el e doar un țambalagiu tupeist, de duzină, înfipt de niște idioți la pupitrul unei orchestre de operă.

Ca și cum lumea n-ar fi fost lămurită ce rebut cu talangă e ministrul Vela, neo-milițianul-șef a mai dat, recent, încă o probă de nesimțire porcească în haină PNL-istă. Adică l-a uns pe baronul sucevean Flutur erou al luptei cu Covid 19.

Pauză de aerisire.

Pentru cei care au venit de pe Marte, ori pentru semi-idioții care votează scursuri politice din categoria ” Vela, Flutur & Co „, recapitulez : vătaful PNL-ist al Sucevei, don Fluturone, e cel care l-a proptit și protejat în funcția de director al Spitalului Județean pe sinistrul idiot penal și jalnicul redus mental care a transformat spitalul și nu de T ul în principalul focar de infecție cu virusul chinezesc.

Tot ” eroul ” Flutur e porcul tupeist care, fiind ” uns ” medic în acte, a chemat la miezul nopții o doctoriță de la Direcția de Sănăte Publică, ca să-i facă tovarășului domn vătaf un test ilegal pentru Covid 19. Iar apoi, după ce a fost depistat ca avînd virusul, a fost internat într-o rezervă de lux, ca nu cumva să se molipsească de sărăcie de la prostimea din saloanele de spital obișnuite.

Și pe acest porcălan băsesco-liberal dobitocul ministru Vela îl face erou al luptei anti-molimă ! Mai rămînea să-l ungă și general de miliție cu șapte stele, ca să ne întoarcem cu totul în vremurile lui Ceaușescu, cînd semi-analfabeta lui Elenă ajunsese mare academiciană și savantă de renume mondial. Dar mai e vreme, tovarășu’ Flutur poate să-și comande liniștit izmenele cu dungă de general.

Și ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a comis nu demult o tîmpenie asemănătoare, făcînd-o eroină anti-Covid pe directoarea penală a Spitalului de Boli Infecțioase Iași, Carmen Dorobăț, condamnată pentru corupție la trei ani de închisoare. O fi ceva molipsitor la miniștrii PNL-iști ? Le pune Iohanis ceva în mîncare ? Se ia cumva boala asta mentală de la Cîțu, pe cale nazală, prin praful de pe creier ?

Oricît de penibilă ar fi fost ultra-hulita Viorica Dăncilă și oricît de dubios s-ar fi comportat Liviu Dragnea, ei au fost rapid ajunși din urmă, și adesea chiar întrecuți, de trupa Orban, Vela, Cîțu & Co, dirijată de Klaus vom Kkarajan. Iar ” eroizarea ” porcinului Flutur pune un capac de nesimțire grotescă peste această serie inimaginabilă de idioțenii guvernamentale și prezidențiale.

Cu ocazia trecutelor proteste anti-PSD, devenise celebră vorba unui neo-milițian : ” Băgați în dubă site-ul de cultură ! „. Fiindcă penelistul Vela n-o să aibă nici măcar obrazul ceaușistului Postelnicu, recunoscînd că e un dobitoc, ar fi timpul să li se spună direct lui Iohanis & Orban, ca unor pesediști galben-albăstrii, cu cașchete mentale de milițieni civili : ” Băgați-l în dubă pe dobitocul Vela ! „. Eventual aia care duce la fostul  Spital 9. Măcar pînă cînd apare un vaccin pentru nesimțire porcină.

Lucian Postu

 

Lucian Postu este publicist şi consultant politic, PR & media. A fost corespondent BBC şi Radio Europa Liberă , consultant BBC pentru Republica Moldova şi editorialist al mai multor publicaţii . Foloseşte ortografia recomandată de Institutul de Filologie ” Al. Philippide ” din Iaşi, cu excepția cuvîntului  ” romîn ” și a derivatelor sale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here