,, Baba și mutraliera ,, , pe scena Școlii Popularistice de Hartiști Gonflabili

Precum s-a putut afla din comunicatele procurorilor ieșeni, în suptordinea lăberală a șefului CJ Iași, multi-inculpatul Costel Alexe ( zis și Tăblică Tonarul ), prestează și încasează leafâ ( nu mică ), ca director al Școlii Populare de Artă, un mikimaus actorez pe nume Vlad Baba.

Acest băiețaș de nunți-botezuri-cumetrii s-a vedețit oleacă, pă partea de pîrțuri cu pălărie politică, cu ocazia ultimelor alegeri locale, cînd a catindat, ca iepure / mînă moartă cu iz limberal, din partea pseudo-ecologiștilor vîrfuiți de flatulența flască numită Floooriin Căăliiineeescu. Sau Fecălinescu, uneori.

Prin urmare, după alegerile în care icrologiștii axei Flendurin Călcîiescu-Vlad Balamba și-au jucat rolul antamat, junele măscărici bahluiez a primit repejor, de la frații mai mari lăberali, scaunul moale de șef al Școlii Pompulare dă Hartă și Precizie. Unde, tot repejor, a devenit vedeta unor scandaluri hartisto-pompulare, precum și a unor dosare penale, care s-au lăsat cu percheziții, inculpări și alte faze nasoale. Plus un iz puternic de pîrnaie.

Cum Costel Alexe-Tablă e și el inculpat, recent, în acest dosar de crapă și sfadă, trompeta gurnalistică nr 1 a duetului penal & lăberal Chirica-Alexe a publicat prompt un text de spălare a semi-cadavrului șefulistic Vlad Baba, în încercarea de a împrăștia jetul cu cacao și înspre unii subalterni dujmănoși ai clovnului de cartier, adică asupra uaminilor răi din ograda anchilozată a relicvei instituționale cu firmă hartistică, venită din vremurili di dimult ali culturii di masă ceaușiste.

Primind megafonul amical la gurița lui limboasă și icrologistă, șefulică Vlad Boamba a iesplicat cu foc dăspre cum devine cu uaminii răi, încoronînd apogelistic dihatriba cu vorbe profundeze dîn Sfînta Friptură : ,, Aș vrea să închei cu această pildă din Biblie – « nu dați lucruri sfinte câinilor, nici mărgaritare porcilor, pentru că le vor călca în picioare și se vor năpusti asupra voastră »”. 

E drept, am lăcrămat de iemoție după aceste curvinte dă mare profundzime dorsală, ba chiar am slobozit și o mică emanație de gaz fasolifer. Dar, după ce am depășit acest nou episod din serialul popular ,, Baba și mitraliera ,, , combinat cu ,,  Mutra și KaRmasutra ,,  ( teatru cu păpuși de cîrpă ), am avea dăcît atîta de zis micului marionet cu stomac mare : bă-băiatule, în loc să umbli cu citate din Biblie în gură, mai bine ai studia regulamentul pîrnăilor și ți-ai pregăti un costum în dungi. Sau două, să fie și pentru dom’ șef Alexe.

Plus chiloți de tablă, croiți din tonele alea primite de don Tablone. În culori ecologisto-liberale, ca să fie completă adeziunea caldă a viitorilor colegi de cameră. Hai, liberare !

1 COMENTARIU

  1. Mda…So margaritarul. Sa se duca, invartindu-se, impreuna cu strujanul ala cu alura de sperietoare de ciori la berhaus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here