Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

În urma unei anchete recente, medicul legist a emis un avertisment sever privind pericolele sufocării sexuale, după ce o tânără de 26 de ani, Georgia Brooke, a fost găsită moartă, strangulată de iubitul ei, Luke Cannon, în timpul unui act intim. Tragedia a fost clasificată ca un accident nefericit, dar a scos la lumină riscurile fatale ale acestei practici periculoase.

Incidentul a avut loc pe 3 februarie 2022. Luke Cannon, în vârstă de 31 de ani, a dus-o pe Georgia la spital, dar a fugit înainte ca poliția să poată discuta cu el. A fost găsit mort a doua zi într-o zonă împădurită din apropiere. Ancheta a relevat că cei doi aveau o relație sexuală experimentală, iar Georgia căuta plăcere prin sufocare, conform mesajelor descoperite de poliție.

Medicul legist Chris Johnson a explicat că presiunea exercitată asupra gâtului Georgiei a fost excesivă și prelungită, subliniind că nu există dovezi că Luke intenționa să o omoare, dar forța aplicată a fost „excesivă”. „Acest tip de act sexual este periculos și nesăbuit și prea des se termină cu consecințe fatale”, a declarat Johnson, subliniind necesitatea unui mesaj puternic de avertizare.

Mama Georgiei, Samantha Beaumont, a vorbit despre transformarea comportamentului fiicei sale după ce a început relația cu Luke Cannon, descriindu-l pe acesta ca fiind controlator. Deși îngrijorată, Georgia a refuzat să ia în considerare avertismentele mamei sale. În contrast, fratele lui Luke, Joshua, a afirmat că acesta era o persoană generoasă și grijulie.

Georgia Brooke, o talentată dansatoare, avea o carieră promițătoare în față, primind recent o ofertă de muncă în Grecia. „Georgia avea toată viața înainte. Pasiunea ei pentru dans a fost viața ei și adevărata ei dragoste. Georgia avea 26 de ani, era o dansatoare frumoasă și talentată, adorată și iubită de mama ei și de întreaga familie”, a spus Samantha Beaumont în instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here