Avem funcții. Două la preț de una!

Se petrec lucruri interesante în politica noastră, la modul că dacă se petrece o nefăcută la capitală, pe faleza Bahluiului aceasta capătă ștaif de lege și imediat este lansată la apă, poate, poate se prinde ceva.

La sediul partidului pro, votarea moțiuni de cenzură menită a-i da a treia cizmă guvernului Sică, a fost urmărită aidoma finalei Ligii Campionilor, iar finalul a ridicat lumea în picioare, veselă și cu chef de băut, la gândul că urmează o guvernare cu acces la butoane, doldora de averse cu bani și contracte, bașca foncții de tăiat frunze la mamifere remunerate bățos, până la proxima schimbare de macaz.

Din ce ne-o zis o seamă din anturajul pro, cei doi lideri, la fel de pro, recte dom’ fost subprifect Bogdan și nenea Iacoban ar fi lansat și mercurialul de posturi disponibile, cu prețurile aferente, firește, doritorii de mărire fiind așteptați la orice oră, că e secetă mare.

Acuma, să nu uităm că și la debarcarea doamnei Veorica au procedat la fel, de s-au găsit vreo doi amatori care au marcat loveaua în speranța ajungerii la niște butoane și tot la cernoziom au rămas. Probabil n-au ales bine sau … cine știe?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here