AUR Iași a prezentat detalii despre Planul Simion. Locuințe pentru tineri de la 35.000 euro

Conducerea filialei județene a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat un proiect pentru tineri, proiect pentru obținerea unei locuințe, obiectiv derulat de George Simion, președintele partidului. Proiectul a fost intitulat ”Planul Simion” și prevede acordarea de locuințe în anumite condiții tinerilor.

Avem un președinte al Alianței pentru Unirea Românilor, în persoana lui George Simion, care și-a anunțat candidatura pentru președinția României, pentru anul electoral 2024. Este primul din seria candidaților pentru președinția României, este primul candidat care a prezentat un plan corect, un plan prezidențiabil. Avem un plan coerent, bineînțeles, aduce ceva din istoria Statelor Unite, pentru că planul a fost dezvoltat după unul făcut de Franklin Roosevelt. În acest plan avem un capitol foarte clar definit pentru cei din diaspora, pentru tineri, pentru toți cei care își doresc o locuință. Pentru toți cei care doresc, de fapt, să rămână în România, avem o soluție foarte clară și la îndemâna statului român”, a spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR.

Cei de la AUR au explicat că după toate calculele se poate cumpăra un apartament cu suma de 35 de mii de euro, cu plata pe loc sau pe credit cu dobânzi subvenționate de stat, care va pune la dispoziției cu titlu de concesiune terenul și utilitățile aferente unor asemenea ansambluri imobiliare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here