(AUDIO) Șantaj sexual la preot! Soțul înșelat, prins cu 10.000 de euro în sacoșă

Amantlâc periculos într-o localitate de lângă Podu Iloaiei @ Preotul din Parohia Scobâlţeni a fost prins cu amanta, soția unui fermier din zonă, iar bărbatul încornorat a vrut să-l şantajeze pe slujitorul Domnului @ 7IAȘI prezintă în exclusivitate o înregistrare audio a dialogului dintre preot și soțul gelos @ „Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim știu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi”, spune soțul înșelat @ „Eu vreau 20.000 de euro”, adaugă bărbatul fără să ezite, conform înregistrării audio @ Soția preotului a dat în vileag șantajul @ Gheorghe Nicăi, deja condamnat într-un alt dosar de corupţie, l-a şantajat pe preotul Bogdan Orzetic cu 10.000 de euro pentru a nu divulga legătura cu soţia sa @ Șantajistul a fost prins în flagrant, atunci când urma să se întâlnească cu preotul şi a fost plasat în arest

Preotul Bogdan Orzetic, în vîrstă  de 46 ani, parohul de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Scobâlţeni, a fost surprins la amantă, o femeie de numai 26 ani, chiar de către soţul încornorat. Gheorghe Scrijan-Nicăi, 52 ani, fermier în Podu Iloaiei, i-a surprins pe cei doi în toiul acţiunii, moment în care a căutat să-şi facă dreptate. Gheorghe Nicăi nu s-a mulţumit doar să-l fugărească pe preotul Bogdan Orzetic, ci şi-a bătut şi soţia, pe Alexandrina Scrijan-Nicăi. Femeia s-a dus la poliţie unde a depus plângere şi a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului violent. Iar ca tabloul să fie complet, Nicăi s-a dus peste preot şi i-a cerut bani ca să nu divulge aventura avută cu soţia sa. Cazul a luat însă o turnură mai puţin plăcută, după ce lucrurile s-au complicat, iar Gheorghe Nicăi nu numai că nu a primit nici un ban de la amantul nevestei, ba chiar a şi fost arestat preventiv pentru şantaj.

ÎNREGISTRARE BOMBĂ! SEXGATE ÎN PREOȚIMEA DIN IAȘI

Arestat preventiv după ce l-a şantajat pe amantul soţiei

Gheorghe Scrijan-Nicăi a fost arestat preventiv la finalul săptămânii trecute, în urma unei cereri formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi avizată de magistraţi.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 7762/P/2022, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Scrijan Nicăi Gheorghe. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, prev. de art. 207 alin. (2) şi (3) Cod penal şi violenţă în familie în forma continuată, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art. 193 alin. (2) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal (3 acte materiale), toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.07.2022 şi până la data de 21.08.2022, inclusiv. În baza art. 230 alin. (1) Cod procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Scrijan-Nicăi Gheorghe, cu datele de stare civilă sus-menţionate”, se arată în decizia magistraţilor de la Judecătoria Iaşi.

I-a cerut 10.000 euro

După ce l-a prins pe proetul Bogdan Orzetic la soţia sa, Gheorghe Scrijan Nicăi i-a cerut acestuia 20.000 de euro pentru a nu divulga aventura. Până la urmă, cei doi s-ar fi înţeles asupra sumei de 10.000 euro pentru ca situaţia să fie uitată. Totuși, soţia preotului Orzetic, cu care acesta este căsătorit din 1998, a aflat de faptul că soţul său este şantajat şi a anunțat Poliţia, care a intrat pe fir. Astfel, în momentul în care Nicăi s-a întâlnit cu proetul Orzetic a fost organizat flagrantul, iar şantajistul a fost ridicat şi băgat în arest.

Culmea, Scrijan-Nicăi nu este la prima abatere, el având deja probleme cu legea. În 2018 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata a 4 ani termen supraveghere pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente false, inexacte sau incomplete care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată. Decizia a fost luată de Curtea de Apel în luna decembrie 2018. Nicăi a fost obligat să plătească peste 17 mii lei către Agenţia de Plăti şi Intervenţie şi Agricultură, precum şi 60 de zile în folosul comunităţii.

În urmă cu o săptămână, Alexandrina Scrijan Nicăi a cerut un ordin de protective împotriva soțului, judecătorii avizând cererea pentru următoarele şase luni.

3 COMENTARII

  1. Asta a fost cu tot satul nu doar cu popa, chiar merita sa faca puscarie pentru dansa?
    De-ar fi macar vreo frumusete, dar e doar o fetiscana care ridica degraba codita…

  2. da ce vină are popă pentru că această cățea iefitină ridică coada! unde mai pui că soțul ei un sclav vrea să facă bani de pe urma ei! Ăștia au fost în vorbă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here