Atenție la băgarea de seamă!

N-a trecut multă vreme de când doamna Veorica și dom Fifor au descălecat la Iași, efectele vizitei se coc la foc mic și urmează să le vedem în exercițiu, probabil cu prilejul campaniei electorale de anul ăsta. La ședința tocmită de prilej s-au bătut în cuie cele ce trebuiesc făcute, dar mai ales cele ce nu trebuiesc, o seamă de conselieri fiind trecuți pe lista scurtă la primit a treia cizmă, pentru acte în favoarea junelui edil, deloc pe placul partidului.

În ordinea numereleor de pe tricou aceștia au fost nominalizați după cum urmează: Surdu Gabriel (era de așteptat), Boișteanu Paul (așa și așa), Boca Florin ( oho și încă cum!), respectiv Ciubotaru Florentin. La un asemenea careu de exemple negative, dom Câtea a mai propus că acel conselier care mai face ce-o făcut pomeniții, nu mai pupă loc pe liste nici cu rugăciuni, slujbe și acatiste, măsură care pare destul de blândă, dacă e să ne raportăm la croșeul de dreapta al domniei sale.

Înalții oaspeți au mai ținut să facă lumină în problema revenirii la sânul partidului a junelui nostru edil, aceștia transmițându-le celor prezenți un „NU“ foarte hotărât oricărei tentative de reprimire a antepomenitului în interior. Vă dați seama că toată lumea întreba: Bun, bun și noi cu cine mergem?

Răspunsul a venit repejor, doamna Camelia o solicitat să iasă la încălzire pe margine, numai că o seamă din partid n-o uitat cum „giuca“ de mama focului Hora Unirii cu liberalii, așa că … s-o vedea ce-o ieși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here