Atenție cui deschideți ușa! Doi tineri au prădat o bătrânică din Iași, spunând că sunt angajați ai Termoservice

Poliţiştii ieşeni de la Investigaţii Criminale caută doi tineri care au reuşit să înşele mai mulţi pensionari din cartierul Cantemir. Săptămâna trecută au reuşit să înşele doi bătrâni dându-se promotori. În urmă cu două zile, aceştia s-au dat drept angajaţi ai societăţii Termoservice SA şi au reuşit să înşele o femeie de zeci de mii de lei.

 

„Poliţia Municipiului Iaşi a fost sesizată de Maria M., în vârstă de 80 de ani, din municipiul Iaşi, care a reclamat în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12, că a primit în locuinţă doi bărbaţi care s-au recomandat ca fiind reprezentanţi ai firmei Termoservice. Profitând de neatenţia femeii, cei doi au reuşit să sustragă din locuinţă 10.000 lei şi 1.200 de euro. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt, iar cercetările continuă pentru identificarea autorilor, tragerea acestora la răspundere, precum şi recuperarea prejudiciului“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

 

Aceştia din urmă le recomandă ieşenilor să verifice la Asociaţia de Proprietari dacă urmează să le fie verificate locuinţele şi să le verifice legitimaţiile.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here