Atenție, că sar! Sau… pe burtă, ‘nainteee, marș!

În preliminariile ligii campionilor din PSD s-au jucat câteva etape în care, cel ce la un moment dat anunța că o să strice toate apele n-a rupt gura târgului.

Dom Vasile, actual deputat și fost boxer, a rămas cu tot armamentul în dotare fără să tragă un singur cartuș pentru simplu motiv că n-a avut cătare.

Din ce spun o seamă de intimi ai formațiunii, suspomenitul ar fi făcut niște vizete de taină prin zona lui nea Tudose, de-o fost premier și care ar fi avut o zvâcnire să-i ardă una în falcă lui Dragnea la Cex, ca să-l pomenească-n acatiste.

Și cum treaba asta avea nevoie de susținere, se pare că dom Vasile a cuplat cu idea, mai cu seamă că dacă ieșea pasența și Dragnea era numărat pe podele, se alegea cu o șefie de partid în spațiul bahluian. Asta pare a fi și motivul pentru care s-a bășicat înainite de vreme, că el strică daravelile și candidează pe ei și pe mama lor.

Numai că, Cex-ul a trecut cum a trecut, Dragnea e bine merci și dom deputat la fel. Urmează derby-ul pentru șefia județului, unde arbitru nu mai este dom Solcanu, bunul său mentor și nici dom Tudose. Așa că …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here