ATENŢIE! ApaVital întrerupe furnizarea apei potabile în „Tudor Vladimirescu”, Tătăraşi şi în câteva localităţi din judeţ

Lucrări ApaVital în zonele Tudor Vladimirescu și Tătărași, dar și în câteva localități din județ.

 

Pentru anularea unui tronson de conductă situată la intersecția Bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Vasile Lupu, miercuri 30 martie, în intervalul orar estimat 08:00 – 18:00, furnizarea apei potabile va fi intrerupta catre utilizatorii din Bulevardul Tudor Vladimirescu (de la Iulius Mall pâna la intersectia cu strada Padurii), strazile Tatarasi (partial), Ciurchi (partial) si Profesor Paul. Lucrarile se desfasoara cu restrictie partiala, pe o banda, în sensul de circulatie dinspre Iulius Mall spre Podul de Fier.

 

De asemenea, in scopul montarii unor robineti de concesie în camine de apometru, miercuri 30 martie, în intervalul orar estimat 08:00 – 15:00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre utilizatorii din localitatea Lespezi, iar pentru montarea unui robinet vana la rezervorul de apa Lunca Cetatuii, joi 31 martie, în intervalul orar 08:00 – 16:00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre cartierele Lunca Cetatuii (blocuri) si Zanea, comuna Ciurea.

 

În vederea evitarii eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi recomanda utilizatorilor afectati sa-si creeze rezerve de apa potabila pentru perioada de întrerupere. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la numarul de telefon 0232.969.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here