Atacuri grave la adresa lui Kate Middleton! Prim-ministrul David Cameron, forţat să intervină

Deşi unii o ridică în slăvi pentru apariţiile publice, Kate Middleton nu e pe placul tuturor. Ducesa de Cambridge a fost aspru criticată de o jurnalistă şi autoare engleză, Joan Smith.

 

Cunoscută drept o opozantă a monarhiei şi o feminită activă, Smith o acuză pe Kate că este o persoană neinteresantă şi lipsită de orice ambiţie.

 

Mai mult, autoarea o compară cu o simplă nevastă de fotbalist şi spune că tot ce a făcut Kate în viaţă e să se mărite cu Prinţul William şi să rămână însărcinată.

 

„Până la vârsta de 30 de ani, noua Ducesă de Cambridge nu a făcut mai nimic de când a terminat facultatea, cu excepţia faptului că a jucat rolul de iubită cuminte, s-a căsătorit cu mare fast şi a rămas însărcinată,” a scris Smith în cea mai recentă carte, „The Public Woman”/”Femeia publică”.

 

„Nu are o identitate a ei şi nici un venit propriu şi nici nu pare să îşi dorească aşa ceva.”

Smith nu e singura. Cu câteva luni în urmă, o altă scriitoare şi-a exprimat dezaprobarea faţă de Kate. Hilary Mantel a numit-o pe ducesă un „manechin cu ochi morţi.”

 

Şi jurnalista Sandi Toksvig a fost deranjată de apariţiile ei.

„E foarte învechit să admirăm femei care devin cunoscute pentru că se căsătoresc şi au copii. Nu ţin minte să fi luat vreo poziţie pe vreo anumită temă.”

 

Criticile au fost atât de dure, încât însuşi prim-ministru Marii Britanii, David Cameron, a fost forţat să invervină.

„Kate e o persoană inteligentă, un fantastic ambasador pentru Marea Britanie. Ar trebuie să fim mândri de asta.” Sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here