Apa Vital opreşte apa în Iaşi. Din nou

Mai multe cartiere din municipiul Iaşi vor primi apă după program, începând de luni. Restricţii la furnizare vor avea şi locuitorii din Cristeşti, Mânzăteşti, zona Priza Prut şi blocuri Ţuţora.

SC ApaVital SA, furnizorul de apă potabilă din judeţul Iaşi a anunţat că o parte dintre consumatori va fi afectat[, la începutul săptămânii viitoare, de o serie de lucrări de reabilitare.

”În vederea înlocuirii unor vane de aspiraţie la Staţia de pompare Băncilă, operaţiune determinată de gradul de uzură ridicat al acestora, luni 20 mai 2013, în intervalul orar estimat 08.00 – 18.00, furnizarea apei va fi întreruptă către utilizatorii din cartier Dacia (blocurile mai înalte de P+4), cartier Păcurari (de la intersecţia cu strada Niciman până la Rediu, cu străzile adiacente), cartier Păcureţ, strada Silvestru (blocurile mai înalte de P+4), şoseaua Arcu (blocurile mai înalte de P+4), Valea Lupului (zona Popas Păcurari), strada Cazărmilor (parţial), strada Toma Cozma (de la intersecţia cu strada Şipoţel până la Piaţa Păcurari, cu străzile adiacente), străzile Ogorului, Semănătorului şi Ion Roată”, se arată în comunicatul ApaVital.

Totodată, „în scopul efectuării unei legături la o conductă ce face legătura dintre Staţia de pompare Holboca şi un rezervor-tampon cu o capacitate de 50 mc, luni 20 mai 2013, în intervalul orar estimat 09.00 – 16.00, furnizarea apei va fi întreruptă către circa 200 de utilizatori din Cristeşti, Mânzăteşti, zona Priza Prut şi blocuri Ţuţora. Lucrarea face parte din proiectul „Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în comuna Holboca, judeţul Iaşi”, se mai spune în anunţul făcut de furnizorul de apă din judeţ.

În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital roagă utilizatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere şi îşi cere scuze pentru disconfortul creat. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la telefon 0232.969.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here