ANI a făcut plângere la DNA împotriva unei foste șefe de la Salubris

Agenția Națională de Integritate a sesizat luni, 17 iulie, Direcția Națională Anticorupție în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către Rotariu Livioara a infracțiunii prevăzute de art.12, lit.b) din Legea nr.78/2000, conform unui comunicat apărut pe site-ul oficial.

Astfel, în data de 25 aprilie 2016, S.C. Izavet S.R.L., reprezentată prin ROTARIU LIVIOARA, a câștigat licitația, în calitate de unic ofertant, organizată de către S.C. Salubris S.A. (în cadrul căreia persoana evaluată deținea la momentul licitației funcția de Șef Serviciu) pentru atribuirea contractului „Servicii sanitar-veterinare”, anterior licitației fiind implicată în două proceduri de selecție de ofertă în vederea atribuirii unui contract de prestări servicii specializate de asistență medicală veterinară organizate de către S.C. Salubris S.A., în calitate de membru al comisiei de evaluare a ofertelor.

Ulterior, la data de 20 mai 2016 a fost încheiat contractul de prestări servicii înregistrat între S.C. Salubris S.A., în calitate de Beneficiar, și S.C Izavet S.R.L, reprezentată prin ROTARIU LIVIOARA, în calitate de prestator, în valoare de 571.915 Lei fără T.V.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here