Patronul Master Pub, găsit DECEDAT în mașina sa

Consilierul local Daniel Cristinel Corozăl (45 de ani) a murit duminică seară. Acesta a fost găsit în mașina sa personală, în zona Tudor Vladimirescu, cauza decesului fiind un infarct. Cristinel Corozăl, care este și patronal Master Pub, a fost găsit în mașina sa personală în jurul orei 22.00, de către o femeie care a sunat imediat la 112. Un echipaj a venit imediat, dar nu a putut decât să constate decesul, trupul fiind trimis la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.
Anul trecut, afacerile patronului de la Master Pub au fost încununate de succes. Potrivit declarației de avere, Corozăl a câștigat în 2016 din dividende o sumă de aproape 2 milioane lei, iar conturile sale din bancă au crescut până la 4,2 milioane lei.
Cei care l-au cunoscut pe Daniel Cristinel Corozăl, consilierul local din partea ALDE nu pot să creadă că acesta nu mai este printre noi. Ei afirmă că în ultimele zile patronal Master Pub era foarte îngrijorat deoarece firma lui cumpărase la licitație Hotelul Traian și Hotelul Astoria, care i-au aparținut lui Dănuț Prisecariu și nu știa dacă făcuse o afacere bună.
“O pierdere grea pentru comunitatea ieșeană”
Primarul Mihai Chirica a declarat astăzi că moartea prematură a lui Cristinel Corozăl este „o pierdere grea pentru comunitatea ieșeană”.
„Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, își exprimă profunda tristețe la aflatea veștii decesului consilierului local municipal Cristinel Corozăl. Dispariția sa prematură este o pierderea grea pentru comunitatea ieșeană, pe care a slujit-o cu cinste și devotament în calitate de membru al Consiliului Local Municipal. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un anunț de condoleanțe trimis de primarul Mihai Chirica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here