Andrew Tate ironizează acuzațiile grave care i se aduc de către DIICOT: „Sunt acuzat că am ajutat fete să facă vizualizări pe TikTok”

Jurnalistul britanic Piers Morgan a intervievat în România pe Andrew Tate (36 de ani), trimis în judecată pentru constituire de grup infracțional, trafic de persoane și viol, alături de fratele său, Tristan (35 de ani). În interviu, Tate neagă acuzațiile și se declară victima sistemului judiciar. Arestat în decembrie 2022, el a petrecut trei luni în detenție și susține că este acuzat că ar fi ajutat fete să câștige popularitate pe TikTok. Declarațiile sale, ironice și pline de teorii ale conspirației, au fost publicate pe canalul de YouTube al lui Piers Morgan.

Tate ridiculizează acuzațiile aduse, afirmând că este acuzat că a făcut trafic de persoane pentru că le-a învățat pe fete să facă vizualizări pe TikTok. El susține că a fost tratat cu scuze în închisoare și se plânge că autoritățile române i-au pus sechestru pe bunuri, printre care se numără 15 terenuri, 15 mașini de lux, 14 ceasuri de lux, lingouri de aur și criptomonede. Tate susține că i s-au confiscat bunuri în valoare de 16-17 milioane de dolari și că nu mai are acces la ele.

În ceea ce privește acuzațiile de misoginism, Tate respinge critici, afirmând că femeile ar trebui să fie alături de bărbați precum el, care le asigură stabilitate financiară, și susține că postările sale pe Twitter sunt interpretate greșit. Morgan îl confruntă cu privire la declarațiile sale despre femei, iar Tate persistă în ideea că el este „șeful”, iar rostul femeilor este să îl facă fericit pe el. Morgan îl avertizează că ideile sale sunt misogine și că promovează o viziune nerealistă asupra relațiilor.

„Toată lumea din închisoare și-a cerut scuze față de mine, toți angajații, toți polițiștii, toți cei care lucrau în închisoare, tuturor le-a părut foarte rău pentru ceea ce mi s-a întâmplat. Mi-au spus foarte clar că e o mizerie ce mi se întâmplă. Atitudinea lor era una de regret: «Uite ce e, ai devenit prea mare, îmi pare rău, așa funcționează lucrurile…». Nimeni n-a avut nicio problemă cu mine, niciun prizonier n-a avut nicio problemă cu mine”.

„Am ajuns la închisoare pentru că am vorbit împotriva puterii, pentru că am spus adevărul despre COVID-19, pentru că am spus adevărul despre războiul din Ucraina”, spune răspicat Tate.

Procesul pentru trafic de persoane și viol a fost amânat, iar în prezent, cei doi frați Tate sunt judecați pentru constituirea unui grup infracțional, trafic de persoane, viol, acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice, instigare la lovire sau alte violențe și lovire sau alte violențe. Ei sunt plasați sub control judiciar și au interdicție de a părăsi Bucureștiul și județul Ilfov. Cererea de a pleca din România a fost respinsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here