Andreea Mantea a fost sexy de Valentine’s Day. Cum a pozat bruneta

Andreea Mantea a fost sexy de Valentine’s Day, în cea mai provocatoare ținută. Prezentatoarea tv s-a pozat la ceas de seară și a făcut imaginea publică pe contul de socializare. Fanii au reacționat imediat.

Andreea Mantea a fost sexy de Valentine’s Day. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază provocatoare și le-a arătat prietenilor virtuali rezultatul.

Andreea Mantea a fost sexy de Valentine's Day. Cum a pozat bruneta

Andreea Mantea a fost sexy de Valentine’s Day, în cea mai sexy ținută

Chiar dacă de când a născut, bruneta și-a ținut viața personală departe de ochii presei, se pare că aceasta este mai fericită ca niciodată și își trăiește din plin viața alături de băiețelul ei. „Ai fost foarte drăguță în seara asta”, „Ce sexy ești”, „Ce picioare ai”, sunt doar câteva dintre comentarii fanilor de pe contul de Facebook.

Andreea Mantea a dat uitării suferințele prin care a trecut, nu a speriat-o ipostaza de mamă singură și o lungă perioadă nu a avut ochi pentru vreun bărbat, deși frumoasa brunetă nu a dus niciodată lipsă de admiratori. Discretă în ceea ce privește viața personală, vedeta Kanal D a fost trădată de zâmbetul ștrengăresc și atitudinea adoptată în momentul în care am întrebat-o dacă a apărut un bărbat care să îi atragă atenția. Andreea Mantea nu a negat acest lucru și pare fericită cu schimbarea survenită se pare în ultima perioadă în viața ei.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here