Andreea este de vis, a luat locu-ntâi la Miss

Andreea Oprică se numește făptura ce ne-a pus inimile pe jar săptămâna aceasta. Când am văzut-o prima dată am crezut că a venit cumătra Angelina Jolie cu treabă pe la noi prin târg. Am mai aruncat o privire și ne-am dat seama că nu e Angelica de la Haliud, ci avem de-a face cu un exemplar superior. Dacă le pui una lângă alta, Angelina pare o gospodină de la Buhalnița pe lângă ieșeanca noastră.

 

Zeița noastră este frumoasă de profesie. Face modelling de la vârsta de 16 ani, acum câțiva ani a câștigat titlul de Miss Iași și chiar are o agenție de modelling, DIVA Models Agency. Noi nu înțelegem ce caută la Iași când trebuia sa fie pe la Milano, Londra, sau New York. Se pare că, pe lângă faptul că e frumoasă de-ți curge sânge din nas, Andreea are un spirit antreprenorial de zici că nu-i adevărat. Pe lânga agenția de modeling, mândra noastră are o firmă de organizări evenimente și mai e și designer vestimentar. Descurcăreață foc!

 

Andreuța spune că nu este într-o relație, așa că, domnilor…la atac! Nu vrem să vă descurajăm, dar Angelina de la Iași e văzută des alături de Victor Slav, Vlădău ăla, Botezatu și alți Adoniși mioritici, așa că n-o să fie ușor deloc.

Andrei VILICHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here