Anda Adam, declarație de dragoste pentru soțul ei, în direct la tv.

Anda Adam, declarație de dragoste pentru soțul ei, în direct la tv, de Valentine’s Day. Cei doi au o căsnicie frumoasă și o fetiță superbă. Artista și-a surprins bărbatul cu cele mai frumoase cuvinte.

Anda Adam, declarație de dragoste pentru soțul ei, Sorin. Artista și-a găsit liniștea și este o femeie fericită alături de bărbatul care i-a dăruit și o fetiță. Cei doi se înțeleg de minune și nu ezită să își declare iubirea zi de zi.

Anda Adam, declarație de dragoste pentru soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților

”Ești totul pentru mine! Fără tine viața mea nu ar avea niciun rost, doar cu tine simt că pot să trec munții cu un singur pas. Chiar și când plouă, cu tine mi se pare că este soare afară. Numai lângă tine somnul meu și visele mele sunt mult mai frumoase. Doar cu tine simt că pot trece prin orice obstacol în viață. Numai pentru tine aș fi în stare să mut munții din loc pentru că atunci când te-am întâlnit viața mea s-a schimbat și a luat un alt sens… mai profund. Am știut că din momentul acela vom pleca împreună la un drum pe care îl vom sfârși împreună. Sunt convinsă că și tu ai simțit același lucru pentru mine. Împreună am dat viață unei fetițe care ne umple sufletul în fiecare zi. Știu că și tu mi-ai spune aceleași lucruri mi le-ai spune și tu. Sunt convinsă că voi spune același lucruri și peste 20 de ani și vom împreună până la capăt!”, au fost cuvintele rostite de Anda Adam la Antena Stars.

În decembrie 2015, artista a devenit mămică pentru prima oară. Ea a adus pe lume o fetiță, care a primit numele Evelin.

 

 

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here