Am partid, ce bine-mi pare … că rimează cu picioare

Una bună din partidul pro da’ mulți îl dă drept lider de listă pentru Senat pe distinsul Marius Striblea, care și-a găsit partid de trecut iarna și de câteva luni bune plătește cotizația ca orice membru care se respectă – adică iubim partidul, dar îi și dăm să mănânce.

Suntem îndreptățiți să credem că încet – încet se prefigurează un cuib bățos al procurorului Ponta printre cele șapte coline, numai că are niște probleme. To’arășul Bănicioiu o fi el de Iași, dar este primul în topul chilangiilor de la Parlament, unde nu mai dă cu lunile pe acolo, de-o ajuns lumea să se întrebe pentru ce l-o ales.

Că la Iași nu-i, ministru nu-i, aia nu-i, ailaltă nu-i. Dacă ar fi să se înfigă în vreo tribună suntem tare curioși cam ce-o să zică, că în afară de Piața Unirii și numele hotelului unde trage, … punem rămășag că rămâne corijent.

Cât despre domnu pomenit în debut să remarcăm că nu rupe opinia publică și dacă ar fi să-l măsurăm sociologic ne-ar trebui un microscop destul de bun ca să-i vedem procentele. Cât despre întrebarea firească – de ce?, probăm un singur răspuns: poate că-i place. Punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here