Am făcut-o lată, dar mai e loc

Nu știm cu e la alții, dar la noi un spital musai să aibă în perimetru și o biserică, ajutorul divin fiind deseori invocat alături de cele lumești medicamentoase.

Și cum anunțatul spital regional n-avea așa ceva prevăzut, Mitropolia a înaintat o cerere de atribuire a unui teren, nu mult, cam un hectar, taman în vecinătatea edificiului medical, nici prea departe de …, nici prea aproape de …, adică numai bun.

La vederea unei astfel de solicitări, junele nostru edil și baron s-a cam schimbat la față și unde nu scoate un porumbel verbal, care se pare că a conținut cam ceea ce dorește mnealui partidoiului alături de cei de la USR, PNL și care mai sunt.

Cum între biroul unu din Roznovanu și cancelaria IPS-ului nu-s decât câteva sute de metri, vorbele de duh erotic adresate cu prilejul primirii cererii s-au oprit și în urechea internă a IPS Teofan, grație unui ortodox prezent în momentul potrivit.

Vă dați seama că efectul a fost devastator, astfel că s-a dat ca pozitivă știrea că Teofan nu mai vrea s-audă de junele nostru edil, mai mult l-a scos de la inima sfinției sale, lucru care s-ar fi transmis la toată popimea din urbe ca să se știe.

Acuma nu știm câtă miză punea dom Mișu pe ajutorul divin, pentru din ce știm, el ca el, dar mai ales averea domniei sale este pusă la adăpost, ba de către doamnă, ba de către mama soacră, ba de către copii …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here