Alina Gorghiu recunoaște că partidele mint: ‘Toate guvernele au trecut în program numărul de km de autostradă, inutil, că nici unul nu l-a respectat’

Alina Gorghiu, unul dintre liderii liberali, a comentat noul program de guvernare propus de coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR. Numărul de km de autostradă trecut în program este cel mai puțin important, spune Alina Gorghiu.

„Numărul de km de autostradă mi se pare cel mai puțin important lucru. Toate guvernele l-au trecut în program, inutil, că nici unul nu l-a respectat. Aș putea să mă fălesc eu acum cu 97 de kilometri de autostradă făcuți de Lucian Bode într-un an față de 90 ai PSD în trei, dar mie mi se pare că este jenant. Nu cred că cei 90 sunt importanți versus 97”, a spus Alina Gorghiu, la Jurnalul de seară de la Digi24.

PNL, USR-PLUS și UDMR au semnat luni Acordul de Guvernare. ”Programul de guvernare este finalizat în proporție de aproape 100%, fiind doar în faza unor corecții, reglaje fine, care trebuie făcute înainte de a îl prezenta public”, a spus Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here