Alcoolul i-a luat mințile. Un călugăr beat criță a batjocorit și blagoslovit în același timp tot personalul medical care i-a sărit în ajutor

Foto: Adevarul

Foto: Adevarul

Un călugăr din Coşula a cerut ajutorul ambulanţei după ce i s-a făcut rău pe stradă. În timp ce era dus la Urgenţe acesta îi înjura şi îi binecuvânta aproape în acelaşi timp pe asistenţi şi pe medic. La Unitatea de Primire a Urgenţelor spectacolul a continuat medicii dându-şi seama că de fapt călugărul căzut în patima alcoolului este un client fidel.

 

Un călugăr în vârstă de 58 de ani, U.C., din localitatea botoşăneană Coşula a devenit un client fidel al Unităţii de Primire a Urgenţelor din Botoşani.

 

După ce se îmbată slujitorul Domnului cheamă ambulanţa şi, după ce ajunge la Urgenţe, se dă în spectacol, înjură şi blesteamă cadrele medicale. Ultima „aventură” bahică a călugărului s-a sfârşit tot la Urgenţe.

 

Joi la prânz, călugărul din Coşula s-a îmbătat în municipiul Botoşani, a căzut pe stradă şi a cerut ajutorul Ambulanţei. A fost dus la spital. Pe drum a ajut grijă să îi înjure şi să îi binecuvânteze în toate modurile posibile pe asistenţii de pe ambulanţă.

 

„Înjura ca la uşa cortului. După două înjurături urma şi o binecuvântare. Câteodată le şi combina, înjurăturile cu binecuvântările”, a povestit un asistent de pe ambulanţă. La Unitatea de Primire a Urgenţelor, medicii şi-au dat seama că este vorba de clientul lor fidel în sutană.

 

Totodată s-a constatat că singura problemă pe care o avea călugărul era beţia cruntă de care „suferea”. Fiindcă făcea scandal a fost trimis cu o altă ambulanţă la Psihiatrie.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here