Ailaviu cu interes

Nea Gigi din Copou, dacă se făcea Bahluiul navigabil, sigur se apuca și de scufundări de agrement pentru că ar fi avut un instructor strașnic în persoana lui Dumi. John Dumi.

Dar cum lucrurile au evoluat … cum au evoluat, personajul face eforturi să se țină la suprafață, mai nou fiind scriitor la o gazetă unde ridică osanale, ode și imnuri primilor cumătri ai urbei, respectiv toarnă hârdaie cu reziduri și exprimă manopere de scădere pentru adversarii acestora. La o asemenea arătare de mușchi în peisaj, pac, a apărut și alta la adresa doritorilor de autorizății pentru blocuri, case și edificii, emisă sub genericul încăpător al relației speciale cu binomul de cumătri.

Partea tristă-i că unii s-au lăsat adormiți de zicerile scafandrului și documentele zac de ceva vreme prin vreo mapă pe un colț de etajeră de la Roznovanu, ceea ce a atras pe cale de consecință deranjuri la urechile externe ale pomenitului.

Și cum omu crede în ceea ce face, a continuat cu osanalele pe toate mediile, în speranția netezirii drumului acelor docomente. Mintenaș o dat drumu’ pe FB la o postare unde arăta cât de frumos e Teatrul Național și alături de poze o trântit și una estetică cu dom’Chirica, care se potrivește cam ca Statuia Libertății în Piața Roșie.

Cum era de așteptat, o început să plouă cu păreri, inclusiv din partea lui dom gheneral Roman, consilier al primarului, care a taxat elegant neghiobia, după cum se vede-n poză. Restul până la 200 … nu-s vesele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here