Afrodita e minciună, Angelina-i și mai bună!

Până să dăm de domnișoara pe care o prezentăm în astă săptămână, nu știam să avem probleme medicale. Angelina Rom, că așa își zice pe feisbuc, este fata care a reușit să ne taie respirația și să ne facă să vorbim „de pe pereți” pentru că al nostru sânge era concentrat în altă parte decât în creier. Angelica Angelina se trage de prin Grecia și a ajuns la noi, la Iași, pentru a studia Medicina.Ținem să îi mulțumim că a ales această universitate pentru a se forma ca medic și nu altele de prin alte orașe sau alte țări pentru că noi, ieșenii chiar aveam nevoie de ea. Îngerul, fără să își dea seama, chiar a început să vindece. Până mai devreme eram depresiv că a venit factura mare la energie, da’ când am dat de Angela… zbang! La revedere griji. Ba mai mult, mi-am scapat laptop-ul peste degețelele de la picioare: niciun fel de durere! Mulțmesc Angelina!

În schimb, sunt aproape convins că gazela grecoaică suferă de o afecțiune. După părerea mea, este o formă foarte rară de claustrofobie, țâțos claustrofobius, care se localizează în zona pectoralilor. Afecțiunea se caracterizează prin imposibilitatea de a-ți acoperi bustul, care odată ascuns oferă stări de neliniște, depresie și lipsă totală de laic pe feisbuc. Este adesea însoțită de nevoia de dezgolire totală și tolănire pe unde apuci, pentru poze. Este un efect advers al operațiilor de mărire de țâță și al flăcăilor care merg la sală.

Una peste alta, noi ne declarăm fanii domnișoarei doctor și abia așteptăm să o vedem la piscină unde, clar, ne înecăm în speranța unui prim ajutor. Dă Doamne!

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here