Actorul Harrison Ford, implicat într-un incident aviatic. A pus în pericol viața a peste 100 de pasageri

Actorul Harrison Ford (74 de ani) a fost implicat din nou într-un incident aviatic, fiind la un pas să provoace o adevărată tragedie.

Actorul își pilota avionul personal, un model Husky cu un singur motor, și a fost direcționat spre o pistă de aterizare, dar acesta a greșit aterizarea și a deviat pe o altă rută. Astfel, el a ajuns deasupra unui avioan al American Airlines, un Boeing 737  cu 110 pasageri la bord și șase membri ai echipajului.

Cursa de linie a reușit să se depărteze în timp util de avionul pilotat de Ford. Actorului i s-a dar voie să aterizeze  pe aeroportul John Wayne din Orange, însă a greșit ruta și s-a trezit deasupra Boeing-ului. Mai mult, el a întrebat imediat turnul de control de ce avionul de linie se află sub el, iar operatorii i-au spus actorului că el este cel care a greșit aterizarea.

Zborul  American Airlines fa reușit să aterizeze în siguranță, în Dallas, la câteva minute după incident. Autoritățile au demarat o anchetă. Încă nu sunt clare alte detalii, dar, conform sursei citate, Ford riscă acum să rămână fără brevetul de pilot.

De altfel, Ford nu este la primul incident aviatic. În anul 2015, actorul a aterizat de urgență un avion de mici dimensiuni pe un teren de golf din Santa Monica, după ce motorul avionului a cedat în zbor.

Harrison Ford mărturisește că fiica lui suferă de epilepsie

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here