Achiziţii în timpul stării de urgenţă: Guvernul milioane de măşti, la preţ triplu, de la o firmă înfiinţată anul trecut pentru comerţ cu alcool şi tutun

Firma Romwine & Cofee SRL, înfiinţară în martie 2019, care are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi tutunului, va livra către stat măşti de protecţie în valoare de peste 11,5 milioane de euro, la un preţ triplu (32 de lei) faţă de cel pe care îl aveau până acum aceste produse. Informaţia se regăseşte într-un document publicat  de Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate.

Potrivit datelor de la Registul Comerţului, firma Romwine & Cofee SRL este administrată de o anume Maria Cristian şi are sediul în satul Uzunu din judeţul Giurgiu.

Şi compania Viggo Fashion International a câștigat două contracte, de 87,5 milioane lei, pentru livrarea de combinezoane și viziere. Potrivit Newsweek, firma este patronată de Ionuț Marius Marin, partener de afaceri cu Cătălin Botezatu și fotbalistul Liviu Ion Antal, care joacă în prezent la Zalgiris, în Lituania.

O altă firmă din Serbia, Virid d.o.o, cu doar trei angajați, a semnat un contract de 3,5 milioane lei pentru livrarea a 38.512 combinezoane.

Tot combinezoane, în valoare de 115,5 milioane de lei, va livra şi firma firma UPC Ltd din Coreea de Sud.

content-image

content-image

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here