Achizitii bomba pentru milionarii momentului! Puscasu a cumparat Hotel Traian, Stanciu a pus mana pe Astoria

Pentru Hotel Traian, Vasile Puscasu a facut o oferta de 5,5 milioane de euro, iar Cristian Stanciu a pus la bataie 2,5 milioane de euro pentru Hotel Astoria

Hotelurile Traian si Astoria au fost vandute. Ieri, in cadrul unei licitatii care a avut loc la Bucuresti, la sediul lichidatorului  BDO BUSINESS RESTRUCTURING, cele doua hoteluri, care au apartinut lui Danut Prisecariu, au fost vandute la prima strigare.

Omul de afaceri Vasile Puscasu, proprietarul Motel Bucium, si-a adjudecat Hotelul Traian. Puscasu a fost singurul ofertant pentru acest imobil si a achizitionat hotelul la pretul de pornire, respectiv 5.550.000 euro + TVA. Contactat telefonic, Vasile Puscasu a fost mai mult preocupat sa stie de unde am aflat informatia si nu a dat prea multe detalii legate de licitatie.

”Da, este adevarat ca am participat la licitatie. Am ofertat pretul de pornire, undeva in jurul a 5,5 milioane de euro fara TVA. Am fost singurul ofertant si am adjudecat hotelul. Categoric nu voi renunta la Motel Bucium pentru a face rost de bani pentru achizitia Hotelului Traian. Sunt doua investitii diferite si independente una de cealalta. Deocamdata, nu pot sa va spun din ce sursa voi achita contravaloarea hotelului. Am la dispozitie 30 de zile si vom vedea pana atunci ce va fi”, a spus Vasile Puscasu.

Stanciu a cumparat Astoria

Hotelul Astoria si-a gasit si el un cumparator, in persoana lui Cristian Stanciu. Desi au fost mai multe persoane care au achizitionat caietul de sarcini, Stanciu a fost singurul ofertant in cazul licitatiei pentru Astoria. La fel ca si Puscasu, Stanciu a ofertat pretul de pornire al licitatiei, adjudecandu-si hotelul la pretul de 2.550.000 euro+ TVA. Stanciu a confirmat pentru 7 EST adjudecarea hotelului dar a refuzat sa dea mai multe detalii despre planurile de viitor.

Cei doi cumparatori au la dispozitie 30 de zile pentru a achita pretul ofertat, in caz contrar urmand sa piarda garantia depusa, caz in care licitatia va fi reluata la acelasi pret de pornire. Cele doua hoteluri au fost scoase la licitatie pe data de 28 februarie si si-au gasit noii proprietary in mai putin de o saptamana.

Rares NEAMTU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here