Accident mortal în miez de noapte

Pentru un tânăr în vârstă de 35 de ani drumul parcurs în miez de noapte între satul Boureni (comuna Moțca) și localitatea Cristești, pe DN2 avea să fie și ultimul… În noaptea de duminică spre luni, imprudentul pieton a ales să se deplaseze pe carosabil și, în jurul orei 23:30, a fost acroșat de o mașină condusă de o femeie în vârstă de 30 de ani, din Suceava.

Imediat după impact, a fost solicitat ajutorul poliţiei şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) dar, din păcate, echipajul medical a constatat că bărbatul era în stop cardio-respirator, decedând ulterior.

„Bărbatul prezenta politraumatisme, traumatism toraco-abdominal, dar şi fractură de coloană cervicală. S-au continuat timp de 45 de minute manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat. A fost declarat decesul“, a precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Şoferiţa implicată în accident a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind însă negativ. Pentru moment, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iaşi pentru efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here