Academician doctor inginer napoleon papagal prostan Mihai Chirica, maidanez-șef de primărie

După cum au scris nașparliii kremlinofili de la ” 7 Iași ” ( gazeta aia nasoală, cu ziariști plătiți direct de Putin, în ruble și vodcă ), primarul Iașului, pesedisto-liberalul Mihai Chirica, se dă nembru al unei academii romîno-americane, da’ academia aia habar n-are că ar avea un asemenea membru sau mădular.

Acuma, ievident că faza asta a mîrșavilor ziariști ie dăcît o minciună în falș, un feik niiuz ordinar, comandat de Putin, ca să-l discrediteze pe cel mai mare pitic primărez din lume, care îi pune în pericol prezidentului rus poziția de cel mai influent pitic mondial.

Da, stimați ieșeni, onorați romînezi, dragi pămînteni, inestimabili marțieni și chiriași din Bucium ( cum te duci spre Vaslui, după pasarelă, pe dreapta ) : e vremea să aflați adevărul-adevărat despre motivul atacurilor mîrșave ordonate de Putin contra primarului Chirica !

Odiosul kremlinez știe, datorită spionajului rusesc, două lucruri esențiale despre primarul bahluiez. Primul : Mihai Chirica este urmașul secret al altui pitic romînez genial, Nicolae Ceaușescu, în funcția de Președinte Suprem, Galactic și Galactoreic al Confederației Piticilor Cîrmaci Geniali. Secundo : primarul  Iașului este și urmașul de drept di-vin și di-rachiu al acad.dr. ing. Elena Ceaușescu, savant de renume mondial și cea mai iubită mamă a poporului romîn, în funcția, tot secretă, de Archebuzier Dorsal & Dodecafonic al Uniunii Universale a Academiilor Dodecaedrice și Flatuliforme.

Păi, vă daț’ sama că lu’ Putin nu-i tihnește deloc, cu un titănaș ca Chirica în coasta lui … .Mai ales că spionii kremlinezi i-au spus tiranului rus că piticul bahluiez nu e numa’ genial, da’ și ține la dugheală de usucă sticlele. Panimaite ? Academician, urmaș de Ceaușești și dughitor de calibru greu … Pericol cît casa : odată se-ncordează Chirica, trage rebde juma’ de rachiu de ăla bun, bio, și pornește în marș forțat spre Moscova. Cu o armă secretă la subsuoară, inventată de mintea lui academică.

Păi, nu …? Belea atomică ! Nici nu stă mult la Moscova : ceac-pac, îl leagă pe Putin, bea o cafea la Kremlin, îi face o bucurie rapidâ lu’ gagica lu’ tiranu’ și gata, o ia spre Vladivostok, că are treabă.

Deci, vă rog frumos, un pic de respect pentru domnul acad.dr.ing. napoleon papagal prostan Mihai Chirica by SIE. Iar Academia Franceză ar face bine să-și bage și ea mințile-n cap : ce tot atîta numa’ moșnegi fleșcăiți ? Trebuie sînge proaspăt, pe din două cu tărie din butoi de agud !

Allez, enfants de la tări’, le jour de soir est arrivé !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here