A reapărut Iulia Vântur! Uite ce mesaj a transmis!

Prezentatoarea de televiziune a dat primul semn de viaţă după săptămâni de tăcere, în care s-a tot vorbit despre relaţia ei cu starul bollywoodian Salman Khan.

De săptămâni bune, vedeta Pro TV se află în India.

S-a făcut nevăzută şi dusă a fost în exotica ţară, pentru a fi, se pare, alături de cel despre care se spune că ar fi iubitul ei, actorul indian Salman Khan.

Iată, însă, că Iulia a reapărut. Ea a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu ea în vacanţă.

 

Îmbrăcată sport şi toată numai un zâmbet, voluptuoasa blondă le-a transmis şi un mesaj fanilor săi: „Vă salut dragii mei prieteni!!!”.

 

Cum era de aşteptat, reapariţia vedetei a stârnit rumoare în rândul admiratorilor ei, care au şi luat-o la întrebări cu privire la relaţia pe care o are cu Salman Khan.

 

„În sfârşit ai apărut, mă bucur că mai postezi şi tu câte ceva”, „Păcat că eşti singură în poză! Sallu unde este?”, „Cine şi-a făcut poza, EL? De ce permiţi atâtea speculaţii şi nu spui adevărul, oricare ar fi el?”, „Spune-ne adevărul despre relaţia cu Salman, căci prin ce s-a speculat aici, şi-ai dezamăgit fanii… ai decăzut mult în faţa lor” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de Iulia Vântur pe site-ul de socializare. Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here