A murit omul de afaceri Marcel Bărbuţ, fondatorul AdePlast

Omul de afaceri, Marcel Bărbuț, cunoscut ca fondatorul companiei AdePlast, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcție din România, a murit la vârsta de 62 de ani.

Compania pe care a înființat-o în urmă cu 20 de ani a transmis un comunicat de presă în care a anunțat trecerea în neființă a lui Bărbuț.

Citeste si: Bombă la Universitatea Tehnică! 3 milioane de euro, restanțe salariale

„Cu profund regret şi adâncă durere, va aducem la cunoştinţă ca sâmbătă, 09.02.2019, ne-am luat rămas bun de la domnul Marcel Bărbuţ, fondatorul AdePlast SA, a cărui pierdere o deplângem cu toţii. Cu siguranţă lipsa acestuia va fi puternic resimţită de toţi cei care l-au cunoscut. Domnul Marcel Bărbuţ a conturat o strategie clară pentru companie, iar familia şi echipa de management este determinată să continue pe această cale şi să îi onoreze moştenirea, fiind pe deplin responsabili de activităţile de zi cu zi. Astfel, vă asigurăm că nu va exista un impact direct asupra operaţiunilor companiei şi suntem deschişi să răspundem oricăror preocupări specifice’, arată comunicatul citat de ZF.

AdePlast SA a fost înființată în urmă cu peste 20 de ani și a devenit între timp unul dintre cei mai mari producători de adezivi, mortare uscate, polistiren, vopsele și tencuieli decorativ. Compania deținută în proporție de 99.99% de familia Bărbuț a avut fabrici în trei orașe din țară, Oradea, Roman și Ploiești.

Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here