A fugit de polițiști, dar a sfârșit într-un stâlp

Un tragic incident rutier a avut loc în localitatea Roșiorii de Vede, județul Teleorman, în noaptea de marți spre miercuri, soldat cu decesul conducătorului auto implicat. Potrivit informațiilor furnizate de Mediafax, un bărbat în vârstă de 50 de ani a pierdut controlul direcției mașinii sale și a intrat într-un stâlp din beton.

Evenimentul a fost precedat de o urmărire în trafic desfășurată de o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede. Polițiștii au făcut semnal regulamentar de oprire șoferului, însă acesta nu a oprit și și-a continuat deplasarea, determinând echipajul poliției să pornească în urmărirea sa.

La intersecția străzii Dunării cu Bulevardul Comercial, șoferul a pierdut controlul mașinii, care a intrat violent într-un stâlp din beton, provocând decesul conducătorului auto. Victima, un localnic în vârstă de 50 de ani, a fost declarată decedată la locul impactului.

În urma acestui tragic incident, autoritățile au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt în desfășurare pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here