Xbox One. Gadgetul care vrea să îţi înlocuiască toate aparatele de divertisment din casă

Cotrollerul are un nou design şi multe îmbunătăţiri, însă fanii modelului 360 îl vor putea adopta uşor.

Noul Xbox One şi-a făcut apariţia în SUA, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Redmond şi la care s-au strâns sute de jurnalişti interesaţi să descopere noul gadget de gaming.

 

Xbox One nu e o consolă ca oricare alta, ci o jucărie adaptabilă, care îţi oferă jocuri, muzică, filme, Internet şi TV. Practic, ea ar vrea să înlocuiască toate aparatele de divertisment de la tine din casă. Prin comenzi vocale, poţi comuta instant între un joc video, un canal TV, o melodie sau o pagină de Internet.

 

Xbox One va fi pe piaţa până la sfârşitul anului, iar momentul va coincide cu lansarea unor jocuri cu greutate. Deocamdată nu se cunoaşte un preţ pentru produs. Mai multe informaţii vor veni la E3, eveniment care va avea loc în a doua săptămână din iunie, anunţa Microsoft.

 

Xbox One are specificaţii bogate. Microsoft a semnat un parteneriat cu AMD pentru un chip special care are 8 nuclee de calcul şi 8 nuclee la GPU. Consola a mai fost dotată cu 8 GB de RAM, hard de 500 GB, USB 3.0, HDMI şi Wi-Fi. Poţi schimba canalele prin comenzi vocale şi poţi trece uşor de la un joc, la un program TV, la Skype sau la o pagină web. Prezentare video aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here